HABERLER

PASTA SANATI QUPPA’DA 

Akaretler’in en trend sosyalleşme adresi olan Quppa Caffe, 3. Nesil kahve deneyimini günlük olarak hazırlanan taze pastalarıyla buluşturuyor. Sunumlarından lezzetlerine kadar hem göze hem damaklara hitap eden çeşit çeşit pasta seçenekleriyle sevdiklerinizle yapacağınız en tatlı sohbetler  Quppa Cafe’de.  

Akaretler’in uğrak mekanlarından biri olan Quppa Caffe sosyalleşmenin tadını ev sıcaklığında çıkarmak isteyen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kahvaltıdan ana yemeğe kadar zengin bir menüye sahip olan Quppa Cafe’nin açık mutfak konseptiyle sunduğu iddialı lezzetleri arasında günlük olarak hazırlanan pasta ve tatlı seçenekleri de yer alıyor. Kahve keyfini birbirinden lezzetli pastalarla lezzet şölenine dönüştüren Quppa, hafifliğini kullanılan İtalyan kremasından alan pasta çeşitlerinden mascarponeyle hazırlanan gerçek tiramisuya, enfes tartlardan mevsim meyveleriyle hazırlanan bol çikolatalı milföy pastaya kadar tatlı severlerin favorisi olacak pasta ve tatlı menüsüyle güne keyif katıyor.

Anne eli değmiş kekler ve ağızda dağılan cookieler 

Quppa’nın tatlı menüsü farklı tatlar arayanların yanı sıra anne eli değmiş gibi hazırlanmış klasik lezzetleri arayanları da unutmuyor. Orman meyveli, parça çikolatalı muffinler, havuçlu, limonlu, çikolatalı vanilyalı kekler ve cevizli  brownie anne keki nostaljisini yaşatırken tazeliğiyle ağızda dağılan cookiler de yulaflı, meyveli ve çikolatalı çeşitleriyle sıcak içeceklerin uyumlu eşlikçileri olarak öne çıkıyor. Quppa’nın tatlı menüsünün diğer starları arasında panna cotta, profiterol, kupta triffle ve waffle yer alıyor.